Verzorging voor paarden – Over ons

Elke dag hebben paardenliefhebbers producten nodig om hun paarden de beste verzorging te geven. Een verzorging zowel op innerlijk als op uiterlijk vlak. Die producten vindt u bij ons! Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van elk product in ons uitgebreid assortiment.
 

Wie zijn wij ?

Symons is een familie bedrijf waar paarden al meer dan 20 jaar centraal staan. We groeiden van 1 pony naar 10 pony’s, van 1 paard naar 20 paarden en van LRV wedstrijden naar internationale wedstrijden.

Wij zijn in deze 20 jaar enorm gegroeid, met als gevolg dat we heel veel mooie ervaringen hebben opgedaan samen met de paarden. Zowel in de paardensport, als in het bouwen van kleine stallen tot grote professionele stallen voor kampioenen.

Ons motto “Respect en Zorg voor alle paarden” heeft ervoor gezorgd dat we op alle vlakken de beste resultaten behalen. Wij werken en handelen altijd onder dit motto!

 

Bouwen voor paarden

In 2001 startte Marc Symons met zijn eigen onderneming  “bouwen voor paarden” waarin we de grootste uitdaging vooropstelde . Vandaag de dag staan we gekend als de grootste en meest betrouwbare in België. Door het vertrouwen dat we gekregen hebben van onze klanten hebben we veel ervaring kunnen verwerven in hippische projecten.

Ook Gijsbert Symons stapte mee in deze fantastische reis en samen hebben we mogen bouwen voor de grootste namen in de paardenwereld, zoals:

Wereldkampioen:              Jos Lansink
Belgisch kampioenen:        Karel Cox en Pieter De Vos
Olympische spelen:            Ludo Philippaerts
Tophandelaar:                   Neil Jones
Tophandelaar:                   Enda Caroll (Ashford Farm)
Tophandelaar:                   Rutger Van Werkhoven (Flying Dutchman)
Handelaar:                        Stephex
Fokker:                             Fil Horses
HK Equestrian:                  Hannes & Kim
Dierenklinieken:                Via Nova, Housen, en Het Bokt

Organisator Parijs – Hong Kong – New York , Les Ecuries D’ecaussinnes – Cristhof Ameew

De kleine roost
Fabien Schreibber
Reed Kessler
Sea coast

Voor meer informatie over onze bouwprojecten kan u een kijkje nemen op www.bouwenvoorpaarden.be

 

Paardensport, -handel  en -fokkerij

Sinds een 10-tal jaren heeft  Hannes Symons de leiding van de  sport, handel en fokkerij op ons eigen paardenbedrijf. Samen met Kim hebben ze het bedrijf HK Equestrian opgestart.

Ze zijn een jong, gemotiveerd team dat commerciële en kwaliteitsvolle paarden opleidt naar een hoger niveau in de sport. Dit tot internationaal 2-sterren en 3-sterren niveau. Hun liefde voor paarden hebben ze reeds van kinds af aan, paarden zijn hun leven.

Hk Equestrian heeft klanten in heel Europa en ver daarbuiten, tot in Dubai en Amerika. Hun expertise van paardensupplementen en producten is dan ook een enorme meerwaarde. De producten in onze webshop zijn persoonlijk door Hannes en Kim gekozen op basis van kwaliteit en gezondheid naar de paarden toe.

Zij weten als geen ander hoe je paarden in topconditie kunt krijgen en houden!

Meer informatie over kan u vinden op hun site HK-Equestrian.com

 

Webshop - verzorging voor paarden

In 2019 kwam het idee om ons familiebedrijf uit te breiden met een webshop waarin we producten aanbieden die elke paardenliefhebber dagdagelijks nodig heeft voor zijn paard, stal en weide. Een aanbod van producten die we zelf ook dagdagelijks gebruiken.

We verkopen dus niet alleen onze producten. Nee, we zijn zelf ook eindgebruiker van deze producten. Alles wat u in onze webshop kan terugvinden is gekozen op basis van eigen ervaring door eigen gebruik van de producten.

Een gecombineerde ervaring van meer dan 30 jaar in de paardensport, paardenhandel, paardenfokkerij en het bouwen voor paarden, zorgt ervoor dat we hoog staan aangeschreven bij de beste en grootste leveranciers van allerlei paardenproducten.

Door steeds trouw en eerlijk te zijn in het zaken doen met zowel onze leveranciers als onze klanten, hebben we kunnen onderhandelen voor de beste prijzen op de markt. Onze strategie is simpel, “het product rechtstreeks van producent naar eindgebruiker”.  Dit creëert een groot financieel voordeel voor de eindgebruiker, de klant, U!

Wenst u meer informatie over de producten in onze webshop? Neem dan even contact op:

Marc Symons: +32 496 12 50 19
Hannes Symons: +32 477 66 41 50
Kim Van Decraen: +32 475 46 91 51
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies